YES! ONS EERSTE ONLINE MAGAZINE! EN…. MET EEN FEESTELIJK TINTJE!

Vandaag, 2 februari 2021, sluiten we ons jubileumjaar af. Op 2 februari 2020 zette Niquell haar eerste tien jaar op de teller; een memorabel moment waar we, het afgelopen jaar, graag een feestje voor georganiseerd zouden hebben. Maar ja, corona… We hoeven je daar verder niets meer over uit te leggen, toch?

Geen fysiek feestje betekent echter niet dat we niet stil willen staan bij tien jaar Niquell. We hebben daarom dit online magazine ontwikkeld. Niet alleen een uitgave om het jubileumjaar mee af te sluiten, maar een eerste online editie van een nieuwe reeks magazines waarmee we onze relaties willen verrassen en inspireren.

In de magazines (die tweemaal per jaar zullen verschijnen) nemen we je mee in onze wereld: de wereld van de evenementenindustrie. We laten je zien wat er allemaal mogelijk is, welke trends zichtbaar worden en op welke manieren je een bijeenkomst of event kunt organiseren zonder fysiek bij elkaar te zijn. Er zijn, in een tijd waarin we afstand moeten houden, heel veel mogelijkheden om tóch verbinding te zoeken en te realiseren. In dit magazine alvast een introductie; we vertellen je over MEEPLE, hét online eventplatform met ongekende mogelijkheden.

Maar, eerlijk is eerlijk, de meeste aandacht gaat in deze eerste editie uit naar tien jaar Niquell en de evenementen die we het afgelopen decennium hebben mogen organiseren voor onze opdrachtgevers. Zonder deze opdrachtgevers geen Niquell; dat realiseren we ons maar al te goed. Een heel hartelijk en oprecht ‘dank je wel’ aan hen is dan ook zeker op zijn plaats.

Tot slot, we hopen dat je veel plezier beleeft aan het lezen van dit magazine; dat de verhalen van onze opdrachtgevers laten zien wat een evenement kan doen voor een organisatie. En mocht je zelf -nu of in de toekomst- een evenement willen organiseren: weet dan dat we voor je klaar staan! Op dit moment alleen nog even online, maar over een tijdje kunnen we ook vast weer uit alle andere mogelijkheden putten. Daar hebben we alle vertrouwen in!

Hartelijke groet en tot snel!

Monique & Myrthe

Schermafbeelding 2019-08-21 om 12.37.12
Schermafbeelding 2019-08-21 om 12.37.34

Volgende

TIEN JAAR EVENEMENTENORGANISATIE

Maak een afspraak!

we nemen z.s.m. contact met je op

Aanmelden

(Gratis) Demo MEEPLE