NETWERKEN WORDT EEN SPELLETJE 

Je wilt een professioneel event organiseren en daarbij je gasten de mogelijkheid bieden om te netwerken. Mooi uitgangspunt toch? En wanneer mensen contact kunnen leggen met andere bezoekers, met elkaar in gesprek kunnen gaan of nieuwe contacten kunnen op doen, dan is je event voor een groot deel geslaagd. Of toch niet? Want wist je dat heel veel mensen ‘netwerken’ eigenlijk best een beetje spannend vinden?

Het lijkt zo eenvoudig: tijdens een bijeenkomst een zakelijk praatje maken met een bekende of minder bekende. Je kunt de contacten warm houden (je weet nooit waar het goed voor is) of nieuwe contacten aanboren (wellicht staat er een toekomstige klant of leverancier voor je neus). Netwerken noemen we dat. Er zijn mensen die er talent voor hebben, maar de groep die het best spannend vindt, moeten we niet onderschatten. Als organisatie kun je hen de helpende hand bieden. Netwerken door middel van een leuke tool! Let’s break the ice!

SPEEL HET SPEL
In de huidige tijd waarin we leven, mag je ervan uitgaan dat de bezoekers van jouw event een mobiele telefoon bij zich hebben. Er moeten immers contactgegevens uitgewisseld worden en het aloude visitekaartje verliest terrein. Via de app ‘MEET & CONNECT spelen alle bezoekers een spel om elkaar beter te leren kennen. Succes gegarandeerd; telefoonapps zijn hip en happening! MEET & CONNECT is de perfecte aftrap voor een vergadering, congres of ander event waar mensen kunnen netwerken.

12 UITDAGINGEN
In de app vinden de deelnemers 12 uitdagingen die ze steeds met een andere persoon aangaan. Een unieke manier om elkaar te leren kennen en (dat is handig!) je hebt een goede reden om iemand aan te spreken; samen speel je immers het spel. In dertig minuten tijd worden je gasten op een laagdrempelige en vrolijke manier met elkaar in contact gebracht. Ze worden uitgedaagd met raadsels, puzzels en grappige foto-opdrachten, waardoor ze worden ondergedompeld in een interactief avontuur vol plezier en competitie. Dat breekt het ijs gegarandeerd!

HILARISCHE MOMENTEN
Wanneer MEET & CONNECT tot een eind komt, worden de resultaten op een groot scherm gepresenteerd. Dit zorgt voor een spectaculaire ontknoping en deelt de prestaties en hilarische momenten met alle deelnemers. De app is desgewenst aan te passen aan de huisstijl van de klant of te voorzien van opdrachten die betrekking hebben op het event. Een app die zeker het overwegen waard is!

Vorige

EEN EVENT DIENT MEERDERE DOELEN

Volgende

DE WERELD VERANDERT

Maak een afspraak!

we nemen z.s.m. contact met je op

Aanmelden

(Gratis) Demo MEEPLE