EEN TOPEVENEMENT IN EEN MUM VAN TIJD

In de afgelopen jaren organiseerde Niquell tweemaal een succesvol evenement voor de medewerkers van de Veiligheidsregio Drenthe. We spreken Roswitha Jonkers over haar ervaring met Niquell. Roswitha was destijds directiesecretaris van de Veiligheidsregio Drenthe en vanuit de opdrachtgever mede verantwoordelijk voor het plaatsvinden van het evenement.

‘De Veiligheidsregio had een aantal jaren achter de rug waarin er veel van de organisatie gevraagd werd. We waren de weg ingeslagen naar een nieuwe gezamenlijke organisatie. Om alle medewerkers te bedanken voor hun bijdrage aan dit traject én stil te staan bij het moment, werd besloten een speciaal event te organiseren. Het einde van het jaar was daar een prima momentum voor.’, vertelt Roswitha. Dan lacht ze en zegt: ‘Maar ja, in september kwamen we tot de conclusie dat dit we dit goed en gedegen wilden doen, daarin konden we wel wat hulp gebruiken en de tijd begon te dringen.

We namen contact op met Niquell; ‘De briefing bestond voornamelijk uit ‘help!’ en een wensen- c.q. eisenlijst die aansloot op ons thema: ‘verbinding’. In korte tijd draaide Niquell een prima programma in elkaar dat zich volledig kon meten aan onze kritische verwachting. Monique en Myrthe hadden duidelijk goed geluisterd en de wens om ‘de verbinding; centraal te stellen vertaald naar een goede, interactieve en aantrekkelijke programmering voor ons event’.

De eindejaarsbijeenkomst van de Veiligheidsregio Drenthe (VRD) vond in december plaats in Theater de Tamboer in Hoogeveen. ‘Het was een geweldige bijeenkomst, een waanzinnig leuk programma met muziek, interactie en goed aan elkaar gepraat door een professionele spreker’. De bevestiging dat het thema ‘verbinding’ ook echt goed overkomt bij de bezoekers krijgt Roswitha wanneer er een lied wordt ingezet over de organisatie. ‘Door de zaal galmde gezamenlijk ‘bij de VRD…’ Dat was echt een kippenvelmoment vond ik…’

Op de vraag of alles vlekkeloos verliep krijgt Roswitha een grote lach om haar mond. ‘Nou…. Er was wel één klein dingetje. De brandweer maakt onderdeel uit van de Veiligheidsregio. En voldoende eten beschikbaar hebben hoort bij de brandweer. Monique en Myrthe hadden dit een beetje onderschat want het eten was wel heel erg snel op’.

Al met al was de kennismaking met Niquell een groot succes. ‘ Ik kan beide dames dan ook alleen maar van harte aanbevelen. Ze brengen naast een ruim relevant netwerk ook een groot invoelingsvermogen mee. Ze hebben echt laten zien dat ze onze dieper liggende boodschap hebben weten te vangen.  Wat me opviel was hun snelle manier van schakelen, hun betrokkenheid. Ik heb gedurende het gehele traject gevoeld dat we als klant voorop stonden. Gelukkig werd niet alles wat wij wilden klakkeloos overgenomen; het was fijn dat Monique en Myrthe kritisch meedachten. Achteraf gezien hebben de events meegeholpen aan de onderlinge verbondenheid binnen de VRD . Er is door de bezoekers veel over na gesproken; dat is een goed teken. Het is natuurlijk niet voor niks dat we Monique en Myrthe het jaar daarna wederom gevraagd hebben een eindejaarsbijeenkomst te organiseren. En uiteraard was er toen méér dan voldoende eten!’, besluit Roswitha met een knipoog haar verhaal.

Vorige

MEEPLE

Volgende

HET HOGELAND

Aanmelden

(Gratis) Demo MEEPLE