NIQUELLPRO: MELD JE AAN VOOR HET NIEUWE KENNISNETWERK 

Kennis delen, elkaar informeren en leren van de ervaring van een andere professional. In iedere branche zijn succesvolle netwerken te vinden waarin vakgenoten elkaar regelmatig opzoeken. Zo ook in de branche van de evenementen, marketing en communicatie. Niquell Pro is zo’n netwerk. En dan specifiek voor actief in noordelijke helft van ons land.

‘Eerlijk is eerlijk, voor een dergelijk netwerk moest je eerder altijd naar het Westen. In Noord-Nederland was het niet te vinden. Voor ons reden genoeg om hiermee te starten. Want ook buiten de Randstad en het groene hart zijn veel marcom-professionals te vinden. We verbinden ze graag aan elkaar’, vertelt Monique Huizenga van Niquell.

KENNIS DELEN
Niquell Pro is verbonden aan het evenementenbureau dat Monique (samen met zakenpartner Myrthe Strijker) runt. ‘Wij merken dat er behoefte bestaat om kennis te delen en van elkaar te leren. Onze kennis delen we in ieder geval graag. En we zijn ervan overtuigd dat er veel meer Noordelijke professionals werkzaam zijn in de evenementen-, marketing- en communicatiebranche die dat ook met plezier willen doen’.

HALEN EN BRENGEN
De onderwerpen die tijdens de netwerkbijeenkomsten aan de orde kunnen komen zijn gevarieerd. ‘Van AI tot presenteren, van organiseren tot het schrijven van een goede tekst. Daar waar het netwerk behoefte aan heeft, kan besproken of gepresenteerd worden. Het is daarbij wel de bedoeling dat je niet alleen komt halen, maar ook komt brengen. Als deelnemer aan het netwerk, zijn ook jouw kennis en ervaring belangrijk’. De verwachting is dat er vier netwerkbijeenkomsten per jaar zullen gaan plaatsvinden op het kantoor van Niquell In Hoogeveen. ‘Maar als blijkt dat we die frequentie naar boven of naar beneden moeten bijstellen, dan doen we dat. De netwerkdeelnemers bepalen dat zelf. Wij faciliteren slechts de ruimte en nemen nu het eerste initiatief’, gaat Monique verder.

DOE MEE
Ben jij werkzaam in de evenementen-, marketing- en communicatiebranche en lijkt het je leuk om onderdeel uit te maken van een netwerk van gelijkgestemden? Wil je jouw kennis en ervaring delen en leren van anderen? Meld je dan aan bij Niquell Pro. Op de website van Niquell is alle informatie te vinden en staan de eerste netwerkbijeenkomsten al aangekondigd. ‘Deelname is gratis; het kost je alleen tijd en inzet. Maar je krijgt er ook weer iets waardevols voor terug. En…je hoeft er niet meer voor naar de Randstad’, besluit Monique met een knipoog haar verhaal.

Vorige

DE WERELD VERANDERT

Volgende

EVENEMENTEN KLEUREN GROEN

Maak een afspraak!

we nemen z.s.m. contact met je op

Aanmelden

(Gratis) Demo MEEPLE