Hét netwerk voor Marketing- en communicatieprofessionals

Alleen kom je ver, samen kom je verder!

Eerlijk is eerlijk, voor een dergelijk netwerk moet je al snel naar het midden of westen van het land. En dat terwijl we heel veel kennis en expertise in Noord-Nederland hebben. Voor ons reden genoeg om te starten met Niquell Pro. Tijd dus om deze professionals te verbinden en het netwerk uit te breiden.

KENNIS DELEN
Wij merken dat er behoefte bestaat om kennis te delen en van elkaar te leren. Onze kennis delen we in ieder geval graag! En we zijn ervan overtuigd dat er veel meer Noordelijke professionals werkzaam zijn in de evenementen-, marketing- en communicatiebranche die dat ook met plezier willen doen.

Alleen kom je ver, samen kom je verder!

HALEN EN BRENGEN
De onderwerpen die tijdens de netwerkbijeenkomsten aan de orde komen zijn gevarieerd. Van AI tot presenteren, van organiseren tot het schrijven van een goede tekst. Het is de bedoeling dat je niet alleen komt halen, maar ook komt brengen. Als deelnemer aan het netwerk, zijn ook jouw kennis en ervaring belangrijk. We starten in 2024 met drie interessante netwerkbijeenkomsten die gaan plaatsvinden in onze creatieve ruimte op ons kantoor in Hoogeveen. 

DOE MEE
Ben jij werkzaam in de evenementen-, marketing- en communicatiebranche en lijkt het je leuk om onderdeel uit te maken van een netwerk van gelijkgestemden? Wil je jouw kennis en ervaring delen en leren van anderen? Meld je dan aan bij Niquell Pro. Deelname is gratis; het kost je alleen tijd en inzet.  Je krijgt er een waardevol netwerk en kennis voor terug. En…je hoeft er niet meer voor naar de Randstad!  😉

Bijeenkomsten

Onze branche ontwikkelt zich snel, zo ook op technisch vlak. Daarom organiseren wij op 17 oktober van 15.00 tot 17.30 uur een bijeenkomst over de nieuwste technologische ontwikkelingen zoals: AI, hologrammen en VR. 

Het belooft een interessante sessie te worden met inspirerende sprekers. Noteer de datum in je agenda en laat ons weten of je erbij bent.

De eerste Niquell Pro bijeenkomst is een feit! Ruim 30 marketing- en communicatieprofessionals uit Noord-Nederland kwamen samen tijdens de allereerste bijeenkomst van ons gloednieuwe netwerk.

Gastspreker Rico Bakker nam ons mee op een reis door de wereld van het verleggen van creatieve grenzen. Hier leerden we out-of-the-box te denken en ontdekten we de kracht van slechte ideeën. Het bleek een uitdaging om van de gebaande paden af te wijken, maar eenmaal op stoom werden de meest ludieke ideeën bedacht. Ons creatieve brein werd volledig geactiveerd! Samen gingen we aan de slag met praktijkvragen en leerden we van elkaars ervaringen, wat resulteerde in innovatieve inzichten. Na afloop werd er nog druk gebrainstormd en genetwerkt onder het genot van hapjes en drankjes.

Tijdens deze sessie onthulde Mathilde Lubbers, dagvoorzitter, presentator en presentatietrainer, de geheimen van zelfverzekerd presenteren door inzicht te geven in het menselijk brein. Het cruciale punt is om te begrijpen wie je bent en wat je boodschap is, wat in de praktijk uitdagender blijkt dan gedacht. Met inspirerende voorbeelden verlieten we de bijeenkomst met versterkte presentatievaardigheden.

Ook maakten we kennis met onze acht stagiaires, die maar liefst 3 Walk & Dance to Fight Cancer evenementen organiseren in juni, met als doel geld in te zamelen voor kankeronderzoek onder jongvolwassenen. Het evenement zoekt nog deelnemers en sponsoren. In de zaal meldden enthousiastelingen zich aan met businessteams om samen geld in te zamelen voor het goede doel! Wie volgt hen en loopt mee in Assen, Emmen of Hoogeveen?

Meer weten?

Bel 085 – 004 30 24 of stuur ons een e-mail voor meer informatie.

Geïnspireerd geraakt?
Neem contact op

Geïnspireerd geraakt?
Neem contact op

Maak een afspraak!

we nemen z.s.m. contact met je op

Aanmelden

(Gratis) Demo MEEPLE