Hét netwerk voor Marketing- en communicatieprofessionals

Alleen kom je ver, samen kom je verder!

Eerlijk is eerlijk, voor een dergelijk netwerk moet je al snel naar het midden of westen van het land. En dat terwijl we heel veel kennis en expertise in Noord-Nederland hebben. Voor ons reden genoeg om te starten met Niquell Pro. Tijd dus om deze professionals te verbinden en het netwerk uit te breiden.

KENNIS DELEN
Wij merken dat er behoefte bestaat om kennis te delen en van elkaar te leren. Onze kennis delen we in ieder geval graag! En we zijn ervan overtuigd dat er veel meer Noordelijke professionals werkzaam zijn in de evenementen-, marketing- en communicatiebranche die dat ook met plezier willen doen.

Alleen kom je ver, samen kom je verder!

HALEN EN BRENGEN
De onderwerpen die tijdens de netwerkbijeenkomsten aan de orde komen zijn gevarieerd. Van AI tot presenteren, van organiseren tot het schrijven van een goede tekst. Het is de bedoeling dat je niet alleen komt halen, maar ook komt brengen. Als deelnemer aan het netwerk, zijn ook jouw kennis en ervaring belangrijk. We starten in 2024 met vier interessante netwerkbijeenkomsten die gaan plaatsvinden in onze creatieve ruimte op ons kantoor in Hoogeveen. 

DOE MEE
Ben jij werkzaam in de evenementen-, marketing- en communicatiebranche en lijkt het je leuk om onderdeel uit te maken van een netwerk van gelijkgestemden? Wil je jouw kennis en ervaring delen en leren van anderen? Meld je dan aan bij Niquell Pro. Deelname is gratis; het kost je alleen tijd en inzet.  Je krijgt er een waardevol netwerk en kennis voor terug. En…je hoeft er niet meer voor naar de Randstad!  😉

Bijeenkomsten

Als marketing- en communicatieprofessionals zijn we voortdurend bezig met presenteren, van zowel onze organisatie als onszelf.  Je kent vast het moment, waarop je een (nieuw) plan aan je collega’s of beoogde doelgroep presenteert met als doel hen te overtuigen van de kracht van dit plan. De uitkomst kan twee kanten op gaan: het publiek haakt af of ze raken enthousiast. Wij zijn dan ook altijd bezig met het inspireren, enthousiasmeren en/of aanzetten tot actie van mensen. Maar benutten we wel alle mogelijkheden?

Mathilde Lubbers, dagvoorzitter, presentator en presentatietrainer, leert ons ZELFverzekerd presenteren op maandag 15 april van 15.00 tot 17.30 uur. De middag wordt vervolgens afgesloten met een netwerkborrel.

Goed voor jou en je organisatie!

Bij onze allereerste ontmoeting werden we aangemoedigd om onze creatieve grenzen te verleggen en uitgedaagd om te brainstormen over hoe een typische vergadering eruit zou zien als we alle regels zouden kunnen herschrijven. Vaak kwam naar voren dat vergaderingen minder saai moeten zijn. Maar hoe dan? Door actieve elementen toe te voegen!

Daarom organiseren we een inspirerende wandeling waarbij we onderweg verrassende tussenstops maken en met elkaar in gesprek gaan..

Ben jij erbij? Dinsdag 25 juni van 14.00 tot 17.00 uur. Uiteraard bieden wij een hapje en drankje aan! 

Nader te bepalen

De eerste Niquell Pro bijeenkomst is een feit! Ruim 30 marketing- en communicatieprofessionals uit Noord-Nederland kwamen samen tijdens de allereerste bijeenkomst van ons gloednieuwe netwerk.

Gastspreker Rico Bakker nam ons mee op een reis door de wereld van het verleggen van creatieve grenzen. Hier leerden we out-of-the-box te denken en ontdekten we de kracht van slechte ideeën. Het bleek een uitdaging om van de gebaande paden af te wijken, maar eenmaal op stoom werden de meest ludieke ideeën bedacht. Ons creatieve brein werd volledig geactiveerd! Samen gingen we aan de slag met praktijkvragen en leerden we van elkaars ervaringen, wat resulteerde in innovatieve inzichten. Na afloop werd er nog druk gebrainstormd en genetwerkt onder het genot van hapjes en drankjes.

Meer weten?

Bel 085 – 004 30 24 of stuur ons een e-mail voor meer informatie.

Sluit je (gratis) aan bij Niquell Pro!

Niquell Pro

Naam(Vereist)
Upload hier een foto van jezelf
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.

Maak een afspraak!

we nemen z.s.m. contact met je op

Aanmelden

(Gratis) Demo MEEPLE