Hét netwerk voor Marketing- en communicatieprofessionals

Alleen kom je ver, samem kom je verder!

Eerlijk is eerlijk, voor een dergelijk netwerk moest je eerder altijd naar het Westen. In Noord-Nederland was het niet te vinden. Voor ons reden genoeg om hiermee te starten. Want ook buiten de Randstad en het groene hart zijn veel marcom-professionals te vinden. We verbinden ze graag aan elkaar. 

KENNIS DELEN
Wij merken dat er behoefte bestaat om kennis te delen en van elkaar te leren. Onze kennis delen we in ieder geval graag! En we zijn ervan overtuigd dat er veel meer Noordelijke professionals werkzaam zijn in de evenementen-, marketing- en communicatiebranche die dat ook met plezier willen doen.

HALEN EN BRENGEN
De onderwerpen die tijdens de netwerkbijeenkomsten aan de orde kunnen komen zijn gevarieerd. ‘Van AI tot presenteren, van organiseren tot het schrijven van een goede tekst. Daar waar het netwerk behoefte aan heeft, kan besproken of gepresenteerd worden. Het is daarbij wel de bedoeling dat je niet alleen komt halen, maar ook komt brengen. Als deelnemer aan het netwerk, zijn ook jouw kennis en ervaring belangrijk’. De verwachting is dat er vier netwerkbijeenkomsten per jaar zullen gaan plaatsvinden op ons kantoor.

DOE MEE
Ben jij werkzaam in de evenementen-, marketing- en communicatiebranche en lijkt het je leuk om onderdeel uit te maken van een netwerk van gelijkgestemden? Wil je jouw kennis en ervaring delen en leren van anderen? Meld je dan aan bij Niquell Pro. Deelname is gratis; het kost je alleen tijd en inzet. Maar je krijgt er ook weer iets waardevols voor terug. En…je hoeft er niet meer voor naar de Randstad 😉

Bijeenkomsten

We denken vaak dat we alleen creatief kunnen zijn als we helemaal vrij zijn, maar eigenlijk kunnen beperkingen ons juist supercreatief maken. Als we echt anders willen denken, moeten we andere vragen stellen – van die vragen waar je gekke, onrealistische en gewoon slechte ideeën van krijgt.

Met elkaar werken we in een creatieve sector die constant innoveert, want denk eens terug aan de corona-periode. Binnen no-time wisten wij om te schakelen van live naar online en met succes, want de online-events zijn niet meer weg te denken!  Toch blijft het lastig om constant creatief te denken en te innoveren. Rico Bakker, podcastmaker, spreker en auteur van het boek ‘De kracht van een slecht idee’, leert ons anders en creatief denken op dinsdag 23 januari van 15.00 tot 17.30 uur (incl. een afsluitende netwerkborrel).

Meer weten?

Bel 085 – 004 30 24 of stuur ons een e-mail voor meer informatie.

Sluit je (gratis) aan bij Niquell Pro!

Maak een afspraak!

we nemen z.s.m. contact met je op

Aanmelden

(Gratis) Demo MEEPLE