Online en hybride events

De afgelopen jaren is gebleken hoe praktisch online en hybride events eigenlijk zijn. Sterker nog, ze zijn inmiddels niet meer weg te denken. Dit komt onder andere doordat deze vormen extreem duurzaam zijn en we niet meer tijd- en plaatsgebonden zijn. Hierdoor is jouw event veel toegankelijker waardoor je een groot bereik hebt. De online interactiemogelijkheden tijdens een online of hybride event zijn sterk ontwikkeld afgelopen jaren. Door deze mogelijkheden voelen de deelnemers zich betrokken bij het event. Daarnaast ontstaat er veel beeldmateriaal wat je kunt gebruiken als content. De voordelen stapelen zich op terwijl een online of hybride event alleen maar kostenbesparend is ten opzichte van een live event.

Wil jij een online of hybride event organiseren?

Dan zit je bij ons goed! Inmiddels hebben wij al heel wat ervaring met online en hybride evenementen organisaeren via kanalen als Microsoft Teams en Zoom. Ook werken wij met een eigen platform, genaamd MEEPLE.  Het is dé online en digitale versie van een echte en fysieke evenementenlocatie, maar dan wel met een enorme meerwaarde! Naast ons platform bieden we professionele studio’s aan waar de combinatie online en fysiek samensmelt naar hybride, wat zorgt voor extra beleving.

MEEPLE kan ingezet worden als virtueel platform, maar we kunnen ook de gehele organisatie op ons nemen zoals: communicatie en technische ondersteuning.

Daarnaast kunnen wij jouw online of hybride event omtoveren naar een unieke sfeervolle setting. Het platform kan in huisstijl worden ingericht, waardoor het voelt als thuiskomen! We zorgen ervoor dat jouw verhaal tot in de kleinste details wordt uitgestraald op het platform.

Noodgedwongen schakelen?

Een uitgestippeld live event op de planning, maar kan helaas door omstandigheden niet doorgaan? Geen probleem, wij zetten jouw live event in no-time om naar een online event in een spetterende digitale omgeving.

In de loop der jaren heeft Niquell talloze evenementen georganiseerd en gecoördineerd in diverse vormen en groottes. We nemen je graag mee in een aantal van deze evenementen en geven daarbij inspiratie weg.

Geïnspireerd geraakt?
Neem contact op

Geïnspireerd geraakt?
Neem contact op

Maak een afspraak!

we nemen z.s.m. contact met je op

Aanmelden

(Gratis) Demo MEEPLE