Online en hybride events

Het zijn gekke tijden: we moeten fysiek afstand bewaren, maar willen als bedrijven, overheden en organisaties ook graag samenkomen, elkaar ontmoeten en kennis delen. Samen met u kunnen wij uw boodschap en doelstellingen vertalen via ons virtueel platform MEEPLE.

MEEPLE kan het best vergeleken worden met de online en digitale versie van een echte en fysieke evenementenlocatie, maar dan wel eentje met een enorme meerwaarde.

MEEPLE als virtueel platform of we kunnen u volledige ontlasten door de gehele organisatie op ons te nemen. Denk daarbij aan organisatie, communicatie en technische ondersteuning.

BELEVING

Een unieke sfeervolle setting, waarbij de locatie volledig aangepast kan worden naar uw wens. Daarbij houden wij rekening met uw huisstijl en het verhaal dat u wilt vertellen en uitstralen tot in de kleinste details.

U beschikt over een gepersonaliseerde URL link waarbij de deelnemers in uw look & feel en thema vrij op het platform kunnen navigeren. Ook de keuze van uw opnamelocatie en setting zorgt voor een meerwaarde.

Geïnspireerd geraakt?
Neem contact op

Geïnspireerd geraakt?
Neem contact op

Maak een afspraak!

we nemen z.s.m. contact met je op

Aanmelden

(Gratis) Demo MEEPLE