Referenties

Wij zijn niet gewend om achter over te leunen, maar tijdens de organisatie voor de opening van ons nieuwe pand konden wij toekijken hoe dit tot in de puntjes werd geregeld, super!

Niquell heeft ons geholpen met het organiseren van een online medewerkersbijeenkomst. Alles tot in de puntjes geregeld! De samenwerking smaakt naar meer.

Op het evenement zelf kun je echt gast zijn en genieten. Je kunt de organisatie ter plekke loslaten; want alles wordt geregeld.

Als iets goed bevalt, waarom zou je dan iets anders doen? Niquell organiseerde namelijk in 2022 de opening van een nieuw verpleeghuis in Beilen. We wisten dus wel dat we ook dit feest aan hen konden toevertrouwen. Aan creativiteit immers geen gebrek bij Niquell!

We hebben met Niquell samengewerkt voor het Kennisfestival voor de medewerkers van de Tintengroep en we zijn heel tevreden over deze samenwerking. In korte tijd hebben we met elkaar een mooi medewerkerscongres kunnen organiseren!

In 2021 bestond de Bork Groep 75 jaar! In 2021 konden we dit niet vieren dus besloten we het op te schuiven naar 2022. September ’22 was het zover, een groot feest. Wij zijn goed in slopen/demonteren, Niquell is goed in het organiseren en ontzorgen van ons tijdens het feestweekend. Vrijdag een relatiemiddag, zaterdag een open dag op ons terrein en tot slot een personeelsfeest tot in de late uurtjes; Niquell was er het hele weekend. Wij kijken terug op een fantastisch weekend waarin Niquell haar belangrijke rol uitstekend heeft vervuld!

Je hoeft een event niet uit te stellen of te cancelen omdat het fysiek niet mogelijk is. Het is namelijk wel mogelijk! En hoe! Het is echt een gemiste kans als je het niet online probeert. Dat heeft de managementconferentie, die Niquell samen met en voor ons heeft neergezet, dubbel en dwars bewezen!

Niquell heeft voor Gemeente Groningen en de schoolbesturen PO, VO en HBO en kinderopvang in Groningen een onderwijsconferentie georganiseerd. Wij zijn erg tevreden over de organisatie door en de samenwerking met Niquell: korte lijnen, overzichtelijk en zeer vriendelijk. Kortom: toppers!!​

Voor de BTE Groep heeft Niquell in korte tijd zeven verschillende familiedagen georganiseerd op zeven verschillende locaties. Met aandacht voor de lokale wensen heeft Niquell, met een leuk en enthousiast team, het organiseren tot in de puntjes verzorgd. Hun team is flexibel, creatief, en weet waar ze het over heeft. Soms moesten op het laatste moment nog aanpassingen gedaan worden aan de invulling, maar ook dat was nooit teveel gevraagd. Dus Niquell, hartstikke bedankt voor deze leuke dagen en we hopen in de toekomst nog vaker te mogen samenwerken!

Samen met Niquell hebben we voor onze school een prachtig festival georganiseerd. Een festival waarbij alle leerlingen en medewerkers elkaar konden ontmoeten en deelnemen aan tal van activiteiten. Dans, schaken, oudhollandse spelen, optredens door eigen personeel en bekende artiesten, hindernisbanen, ezels knuffelen en vele andere activiteiten gecombineerd met lekker en gezond eten en drinken. Een supergezellig festival dat past bij ons onderwijs. Het was fijn samenwerken met het plezierige en kundige team van Niquell!

De medewerkersdag die wij organiseerden op 14 april 2022 gaven wij samen met Niquell vorm. Wij brachten eigen items in, die inhoudelijk over ons werk gingen, Niquell zorgde voor de opsmuk. De gehele organisatie van deze dag was in hun handen; van catering en vervoer tot evenementinrichting. Dankzij intensief overleg in de voorbereiding, verliep de dag zoals we wensten. De medewerkers van Niquell ontzorgden ons op de dag zelf. Er werd bijgestuurd waar nodig en we kijken dan ook terug op een geslaagde dag.

Voor het tweede jaar moesten wij noodgedwongen onze open dag voor groep 8 leerlingen digitaal organiseren. Met behulp van Myrthe zijn wij er weer in geslaagd om hier een goede invulling aan te geven. Het platform Meeple is zeer geschikt voor een online evenement en biedt diverse mogelijkheden om informatie aan te bieden. De samenwerking verliep goed en er werd snel geschakeld tussen de partijen die aan onze online open dag hebben meegewerkt. Kortom, wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Niquell.

Het is fijn samenwerken met Myrthe en Monique. Het afscheidsconcert voor en van de inwoners van de gemeente De Marne (ten behoeve van de herindeling naar de nieuwe gemeente Het Hogeland) was een indrukwekkende en memorabele avond. Ik kan iedereen aanraden met deze twee fantastische professionals samen te werken of het uit handen te geven

In samenwerking tussen GGZ Drenthe, VNN, Cosis, Accare en Niquell hebben we in juni 2019 een gecombineerd congres/ festival neergezet: het FACTIVAL. Mede dankzij het enthousiasme van Niquell, en hun kennis van de GGZ en van de regionale markt werd het een bruisend tweedaags feest. Ik kan iedereen die iets te organiseren heeft Niquell aanbevelen!

Wij willen jullie enorm bedanken voor de organisatie van onze eindejaarsbijeenkomst. Ontzettend goed gedaan, alles was tot in de puntjes verzorgd en jullie konden onze input en verhalen heel goed vertalen naar een theatershow waarbij precies de juiste snaar werd geraakt.

Niquell is een bureau met zeer bevlogen organisatietalenten met oog voor detail. Met name als het gaat over events in de zorg. Ze gaan voor je door het vuur om mogelijk te maken wat maar mogelijk is! Onderscheidend, zeer flexibel. Een fijne samenwerkingspartner, betrouwbaar en een professioneel bureau.

Niquell heeft organisatie van de modeshows op de Herfstfair in Havelte voor haar rekening genomen. Met onaflaatbare energie en doorzettingsvermogen heeft Niquell zich ingezet. Fantastisch, een feest om mee samen te werken!

IMG_2740

Niquell heeft ons met een aantal evenementen ondersteund: open huizen en officiele openingen. Niquell is vasthoudend, communiceert goed, komt afspraken altijd na, houdt goed overzicht en is plezierig in de omgang naar alle partijen waar ze mee te maken hebben.

Een mooi klein fietsevenement met mooie routes en gezelligheid. Het is ieder jaar een feest om mee te doen.

Geïnspireerd geraakt?
Neem contact op

Geïnspireerd geraakt?
Neem contact op

Maak een afspraak!

we nemen z.s.m. contact met je op

Aanmelden

(Gratis) Demo MEEPLE