team niquell

Niquell is het evenementenbureau van organisatietalenten Monique Huizenga en Myrthe Strijker. En zij worden bij de organisatie en uitvoering geholpen door een team van enthousiaste organisatietalenten.

onze kenmerken

CREATIEF
Elk evenement en elke locatie is anders. Door creatief om te gaan met de middelen en materialen die wij hebben weten we elk evenement een eigen karakter te geven.

ENTHOUSIAST
Het is onze passie dat wij mensen helpen bij het creëren van mooie
momenten, waar zij energie en inspiratie uit kunnen putten.

DIENSTBAAR
Wij werken voor onze klanten en zij krijgen hun eigen mooie moment. Wij zijn de partij die de klant helpt om dat mogelijk te maken.

DOORTASTEND
We zijn ondernemend, energiek en durven krachtig op te treden om zo de controle te houden, waardoor alles op het juiste moment op de juiste plek valt.

Monique Huizenga

Altijd op zoek naar nieuwe kansen en uitdagingen. Na jarenlang werkzaam geweest te zijn in de horeca, vervolgens in de zakelijke dienstverlening en de zorgsector heb ik besloten om zelf verder te gaan en heb ik in 2010 Niquell opgericht.

Een evenementenbureau met een breed netwerk in zowel de zorg als bij overheidsorganisaties en bedrijfsleven. Naast het organiseren van evenementen zetten we ons inmiddels ook in als coördinator van grootschalige regionale en landelijke projecten.

Ik ben iemand die graag mensen verbindt, altijd op zoek is naar nieuwe ideeën en enthousiast meedenkt.

Myrthe Strijker

Na mijn HBO-opleiding Communicatie heb ik de studie Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen met succes afgerond. Naast mijn opleiding heb ik me altijd bezig gehouden met het organiseren van evenementen in de breedste zin van het woord. In 2011 ben ik met veel energie aan de slag gegaan bij Niquell om vervolgens in 2014 toe te treden als vennoot binnen het bedrijf. Mijn kracht ligt op het uitvoerende vlak.

Ik ben een enthousiaste alleskunner, schakel snel en zorg dat evenementen en projecten tot in de puntjes verlopen.

harry weitering

Na ruim 30 jaar ondernemend bezig te zijn geweest als netwerker en (relatie)marketeer, vond ik het tijd om ook zelf als ondernemer aan de slag te gaan. Ik ging van ondernemende medewerker naar meewerkende ondernemer. Want daar ligt mijn kracht: met mijn voeten in de klei klanten meehelpen met hun bedrijf. Dit opende voor mij vele deuren, waaronder de samenwerking met Niquell. 

Ik ben een geboren netwerker en organisator en zie altijd mogelijkheden, kansen en oplossingen.

aron jansen

Mijn afstudeerstage heb ik gelopen bij Niquell en de werkzaamheden bevielen mij zo goed dat ik hier gezellig ben blijven plakken na het afronden van de MBO-opleiding Marketing, Communicatie en Evenementen. Deze stage heb ik met een ruime 8 afgesloten, en stiekem ben ik daar best een beetje trots op! Tijdens mijn schoolcarrière ben ik regelmatig werkzaam geweest op verschillende evenementen en hield ik mij bezig met het onderhouden van social media kanalen voor diverse bedrijven. De afwisseling tussen evenementen organiseren en communicatiewerkzaamheden vind ik geweldig! 

Ik ben een echte perfectionist, social media specialist en geen feestje is voor mij te veel.

Celine Luteijn

Vanaf jongs af aan ben ik met veel plezier werkzaam geweest bij verschillende horecagelegenheden. In de horeca heb ik veel geleerd over de beleving van gasten en heb ik daar uiteraard ondervonden wat hard werken is, ik ben dan ook een echte aanpakker! In 2022, tijdens mijn stage bij Niquell, ben ik er achter gekomen dat het organiseren van evenementen iets is waar ik veel energie van krijg. Het mooiste aan mijn werk is dat elk evenement anders is waardoor geen dag hetzelfde is! Naast deze baan studeer ik Facility Management aan Hanze Hogeschool Groningen.

Ik denk graag met mensen mee, zie het werk vaak liggen en ben enthousiast ingesteld.

Ellen Mulder

Sinds mijn jeugd heb ik altijd een passie gehad voor organiseren en het maken en afvinken van to-do lijstjes. Het organiseren zit in mijn DNA en mij breng je niet zomaar van mijn stuk. Mijn rechttoe-rechtaan mentaliteit, enthousiasme en motivatie heb ik eerder in de horeca met succes toegepast, en deze kwaliteiten komen ook bij Niquell goed van pas.

Ik ben gedreven om te blijven leren, heb een oplossingsgerichte denkwijze en sta open voor verdere ontwikkeling binnen Niquell.

Irena Snippe

Evenementen organiseren en mensen een leuke dag laten beleven is iets waar ik blij van word en energie van krijg. Vroeger vond ik het al leuk om dingen te organiseren en dat is er nooit uitgegaan. Ik heb dan ook de hbo-opleiding Leisure & Event management gevolgd en met succes afgerond. Geen dag en project is hetzelfde en dat is wat ik zo leuk vind aan mijn werk!

Ik ben een enthousiaste organisator, die het leuk vindt om nieuwe connecties te maken.

Geïnspireerd geraakt?
Neem contact op

Geïnspireerd geraakt?
Neem contact op

Maak een afspraak!

we nemen z.s.m. contact met je op

Aanmelden

(Gratis) Demo MEEPLE