team niquell

Niquell is het evenementenbureau van organisatietalenten Monique Huizenga en Myrthe Strijker. En zij worden bij de organisatie en uitvoering geholpen door 5 enthousiaste organisatietalenten.

onze kenmerken

CREATIEF
Elk evenement en elke locatie is anders. Door creatief om te gaan met de middelen en materialen die wij hebben weten we elk evenement een eigen karakter te geven.

ENTHOUSIAST
Het is onze passie dat wij mensen helpen bij het creëren van mooie
momenten, waar zij energie en inspiratie uit kunnen putten.

DIENSTBAAR
Wij werken voor onze klanten en zij krijgen hun eigen mooie moment. Wij zijn de partij die de klant helpt om dat mogelijk te maken.

DOORTASTEND
We zijn ondernemend, energiek en durven krachtig op te treden om zo de controle te houden, waardoor alles op het juiste moment op de juiste plek valt.

Monique Huizenga

Altijd op zoek naar nieuwe kansen en uitdagingen. Na jarenlang werkzaam geweest te zijn in de horeca, vervolgens in de zakelijke dienstverlening en de zorgsector heb ik besloten om zelf verder te gaan en heb ik in 2010 Niquell opgericht.

Een evenementenbureau met een breed netwerk in zowel de zorg als bij overheidsorganisaties en bedrijfsleven. Naast het organiseren van evenementen zetten we ons inmiddels ook in als coördinator van grootschalige regionale en landelijke projecten.

Ik ben iemand die graag mensen verbindt, altijd op zoek is naar nieuwe ideeën en enthousiast meedenkt.

Myrthe Strijker

Na mijn HBO-opleiding Communicatie heb ik de studie Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen met succes afgerond. Naast mijn opleiding heb ik me altijd bezig gehouden met het organiseren van evenementen in de breedste zin van het woord. In 2011 ben ik met veel energie aan de slag gegaan bij Niquell om vervolgens in 2014 toe te treden als vennoot binnen het bedrijf. Mijn kracht ligt op het uitvoerende vlak.

Ik ben een enthousiaste alleskunner, schakel snel en zorg dat evenementen en projecten tot in de puntjes verlopen.

Rienk Kluiving

De creatieveling van Niquell. Na mijn studie Facility Management aan de Hanzehogeschool in Groningen ben ik werkzaam geweest in de reclamewereld en de standbouw. Al voor mijn HBO-opleiding ben ik gestart als zzp-er in de grafische vormgeving, webdesign en informatiesystemen. Van jongs af aan ben ik al gefascineerd door grote theaterproducties en evenementen. Na meerdere projecten als projectleider en aanjager te hebben uitgevoerd ben ik inmiddels onderdeel van Niquell en zorg ik voor vernieuwende en frisse ideeën.

Ik heb oog voor detail, ben creatief en het hoog leggen en houden van de lat zijn eigenschappen die mij kenmerken.

aron jansen

Mijn afstudeerstage heb ik gelopen bij Niquell en de werkzaamheden bevielen mij zo goed dat ik hier gezellig ben blijven plakken na het afronden van de MBO-opleiding Marketing, Communicatie en Evenementen. Deze stage heb ik met een ruime 8 afgesloten, en stiekem ben ik daar best een beetje trots op! Tijdens mijn schoolcarrière ben ik regelmatig werkzaam geweest op verschillende evenementen en hield ik mij bezig met het onderhouden van social media kanalen voor diverse bedrijven. De afwisseling tussen evenementen organiseren en communicatiewerkzaamheden vind ik geweldig! 

Ik ben een echte perfectionist, social media specialist en geen feestje is voor mij te veel.

harry weitering

Na ruim 30 jaar ondernemend bezig te zijn geweest als netwerker en (relatie)marketeer, vond ik het tijd om ook zelf als ondernemer aan de slag te gaan. Ik ging van ondernemende medewerker naar meewerkende ondernemer. Want daar ligt mijn kracht: met mijn voeten in de klei klanten meehelpen met hun bedrijf. Dit opende voor mij vele deuren, waaronder de samenwerking met Niquell. 

Ik ben een geboren netwerker en organisator en zie altijd mogelijkheden, kansen en oplossingen.

Yvonne Rust

Met ruim 35 jaar werkervaring heb ik veel kennis en talenten ‘in mijn rugzakje zitten’,  zoals ik dat altijd noem. Binnen Niquell houd ik mij bezig met ondersteuning op het gebied van sales en daarnaast zorg ik ervoor dat alles op kantoor vlekkeloos verloopt. Ontzettend leuk dat ik onderdeel ben van een gedreven team met een prachtig portfolio en veel tevreden klanten. Samenwerking en plezier in het werk staan hoog op mijn lijstje.

Ik ben een enthousiast persoon, heb een positieve kijk op het leven en denk altijd in kansen.

Celine Luteijn

Vanaf jongs af aan ben ik met veel plezier werkzaam geweest bij verschillende horecagelegenheden. In de horeca heb ik veel geleerd over de beleving van gasten en uiteraard heb ik daar ondervonden wat hard werken is, ik ben dan ook een echte aanpakker! In 2022, tijdens mijn stage bij Niquell, ben ik er achter gekomen dat het organiseren van evenementen iets is waar ik veel energie van krijg. Het mooiste aan mijn werk is dat elk evenement anders is waardoor geen dag hetzelfde is! Naast deze baan studeer ik Facility Management aan de Hanze Hogeschool Groningen.

Ik denk graag met mensen mee, zie het werk altijd liggen en ben enthousiast ingesteld.

Geïnspireerd geraakt?
Neem contact op

Geïnspireerd geraakt?
Neem contact op

Maak een afspraak!

we nemen z.s.m. contact met je op

Aanmelden

(Gratis) Demo MEEPLE