Geslaagde aftrap van ons gloednieuwe netwerk!

De eerste Niquell Pro bijeenkomst is een feit! Ruim 30 marketing- en communicatieprofessionals uit Noord-Nederland kwamen samen tijdens de allereerste bijeenkomst van ons gloednieuwe netwerk.

Gastspreker Rico Bakker nam ons mee op een reis door de wereld van het verleggen van creatieve grenzen. Hier leerden we out-of-the-box te denken en ontdekten we de kracht van slechte ideeën. Het bleek een uitdaging om van de gebaande paden af te wijken, maar eenmaal op stoom werden de meest ludieke ideeën bedacht. Ons creatieve brein werd volledig geactiveerd! Samen gingen we aan de slag met praktijkvragen en leerden we van elkaars ervaringen, wat resulteerde in innovatieve inzichten. Na afloop werd er nog druk gebrainstormd en genetwerkt onder het genot van hapjes en drankjes.

Kon je er helaas niet bij zijn of was je aanwezig en kun je niet wachten op de volgende bijeenkomst? Goed nieuws, want de volgende inspiratiesessie staat gepland op maandag 15 april van 15.00 tot 17.30 uur. Dagvoorzitter, presentator en presentatietrainer, Mathilde Lubbers leert ons ZELFverzekerd presenteren. Goed voor jou en je organisatie!

Geïnspireerd geraakt?
Neem contact op

Geïnspireerd geraakt?
Neem contact op

Maak een afspraak!

we nemen z.s.m. contact met je op

Aanmelden

(Gratis) Demo MEEPLE