Beste Mark Rutte,

Een klein berichtje van ons om te laten weten hoe het gaat. Wat een jaar hé, maar we benijden u niet want we snappen dat het moeilijke keuzes zijn. Bij ons gaat het met ups en downs, maar wij hebben ontdekt dat we door dit alles vasthoudend en creatief zijn.
 
De eerste weken in maart waren erg onwerkelijk, want van een volle agenda gingen we naar een bijna compleet lege agenda. Gelukkig hebben wij in augustus nog twee live evenementen kunnen organiseren binnen de op dat moment geldende regels en hebben ons daarna meteen op de online mogelijkheden gestort. En met succes 🙂 we hebben het in q4 lekker druk, maar u snapt we waren gisteren behoorlijk chagrijnig…
 
We hebben de komende weken meerdere evenementen staan en alle keren in theaters. Kleine groepjes, met genoeg vierkante meters, maar zelfs dat is nu even niet meer mogelijk en brengt ook na de komende twee weken van aanscherpingen onzekerheid met zich mee.
 
Het ondernemerschap is op dit moment wel echt een avontuur. Het is onzeker, kost veel energie en is een zoektocht naar mogelijkheden en nieuwe opties. Daar komt bij dat het niet altijd dé energie oplevert, die je moet krijgen om het leuk te houden. Maar we geven niet op, we houden ons aan de regels, proberen nog creatiever te werk te gaan en blijven zoeken. Voordeel aan dit alles: we zijn bezig met dingen, waarvan we vorig jaar niet gedacht hadden dat we het zouden kunnen of doen. Dat zal blijven en brengt ook nieuwe contacten tot stand, wat dan wel weer heel erg leuk is!
 
Kortom we houden vol en maken er het beste van, maar kijken uit naar de tijd dat alles weer een beetje ‘normaal’ is.
 
Lieve groetjes vanuit Hoogeveen,
Monique & Myrthe
 

P.S. wij snappen snap dat u het druk heeft, maar een kort berichtje terug zou wel heel leuk zijn.

P.S.S. kerst wordt natuurlijk ook anders dan anders. Maar we kunnen voor/met u natuurlijk altijd een online kerstspel opzetten. Of als u met de VVD een interactieve online bijeenkomst wil organiseren, dan hebben wij daar een perfect platform voor. Kan geheel in de eigen huisstijl. Mocht u meer willen weten, dan weet u ons te vinden 😉

Geïnspireerd geraakt?
Neem contact op

Geïnspireerd geraakt?
Neem contact op

Maak een afspraak!

we nemen z.s.m. contact met je op

Aanmelden

(Gratis) Demo MEEPLE