Kennisverbreding binnen Niquell

We vinden het belangrijk om onszelf voortdurend uit te dagen en verder te ontwikkelen, en daarom heeft Myrthe onlangs de masterclass ‘Strategisch Eventmarketing’ gevolgd van D&B Eventmarketing. Tijdens deze masterclass werden er waardevolle tips gedeeld over hoe je met een goede strategie impact kunt maken met je evenement, naast een creatief en origineel concept.
 
Ook hebben Myrthe en Aron samen de webinar ‘AI voor events, 7 praktische toepassingen’ gevolgd. Deze interessante webinar heeft ons nieuwe inzichten gegeven over hoe we kunstmatige intelligentie kunnen inzetten tijdens ons werk. Een van de tools die werd geïntroduceerd was ChatGPT, een taalmodel dat in staat is om mensachtige antwoorden te geven op basis van inputtekst. Hierdoor kunnen we bijvoorbeeld een goede eventnaam, scripts en (sociale media) teksten genereren met behulp van AI.
 
Monique is daarnaast ook goed bezig om kennis te verbreden en heeft de 1e bijeenkomst van de ‘Green Ambassadors’ bezocht. Een club van eventmanagers, allemaal aangesloten bij brancheorganisatie IDEA (Independent Dutch Event Association), die zich willen inzetten om kennis rondom groene, duurzame en inclusieve evenementen te vergroten. De bijeenkomst vond plaats bij de circulaire evenementenlocatie Circa Amsterdam en was inclusief een rondleiding.
 
Uiteindelijk is het natuurlijk aan ons om onze opdrachtgevers goed te kunnen adviseren, de meerwaarde te laten zien en te enthousiasmeren. Er zijn volop tips en ideeën gedeeld: een mooie aanzet voor een vervolg in juli.
Binnen Niquell gaan we zeker aan de slag met dit actuele thema en hopen hiermee mooie resultaten te boeken! Stay tuned!
 
Kortom, we houden de trends en ontwikkelingen in de evenementenindustrie nauwlettend in de gaten en blijven ons voortdurend aanpassen om ervoor te zorgen dat we altijd voorop blijven lopen in ons vakgebied!

Myrthe en Aron die de webinar 'AI voor events, 7 praktische toepassingen' volgen.

Geïnspireerd geraakt?
Neem contact op

Geïnspireerd geraakt?
Neem contact op

Maak een afspraak!

we nemen z.s.m. contact met je op

Aanmelden

(Gratis) Demo MEEPLE