18 events door het hele land!

Wat is ons werk toch leuk! Voor een landelijke opdrachtgever doorkruisden we het hele land om maar liefst 9 evenementen te organiseren. Elke locatie biedt zowel een ochtend- als een middagprogramma, wat betekent dat we eigenlijk bezig zijn met het coördineren van 18 evenementen! Het doel? Elk district informeren over de nieuwe werkwijze ‘Het hart op de juiste plaats’.

We waren echt in elk district te vinden! Van Groningen tot Utrecht en van Rotterdam tot Roermond! Het was een behoorlijke puzzel om in elk district een geschikte locatie te vinden, maar het is ons uiteindelijk gelukt! Locaties als Radio Kootwijk, Taets Art and Event Park, de Van Nelle Fabriek en 1931 Congrescentrum ‘s-Hertogenbosch vormden het toneel. 

Ieder evenement werd in de basis hetzelfde ingevuld. Overal stond het thema ‘Het hart op de juiste plaats’ centraal en werd verder toegelicht door de directie. Lokale managers werden aan elk evenement toegevoegd en deelden hun ervaringen. Elke locatie kon rekenen op een hartelijk ontvangst door het enthousiaste hartenduo. Na een inhoudelijk en interactief programma werd er energiek afgesloten met een drumworkshop. 

Er werden prachtige verhalen gedeeld, er werd gelachen en het personeel uit het hele land omarmde de nieuwe werkwijze enthousiast. Vanaf de zijlijn was het geweldig om te zien! 

Bedankt voor de uitdagende opdracht en fijne samenwerking UWV Uitkeren! 

 

Vastgelegde momenten

📷: Met dank aan Lyuda Stinissen

Elk evenement was een bron van inspiratie en verbondenheid, wat een geluk dat ik erbij mocht zijn en deel mag uitmaken van deze geweldige organisatie!

Geïnspireerd geraakt?
Neem contact op

Geïnspireerd geraakt?
Neem contact op

Maak een afspraak!

we nemen z.s.m. contact met je op

Aanmelden

(Gratis) Demo MEEPLE