Maar liefst 7 familiedagen voor BTE Groep!

Begin 2022 klopte BTE Groep bij ons aan voor een mooie en grote opdracht: het organiseren van maar liefst 7 familiedagen verspreid over verschillende BTE locaties in Nederland. Leuk, daar gaan we iets moois van maken dachten we gelijk! Na maanden van ideeën en wensen uitwerken, plannen bijstellen en alles finetunen vonden in september en oktober de meerdere familiedagen plaats. Ruim 1.300 medewerkers en familieleden maakten er 7 geslaagde dagen van.  We kijken dan ook zeer positief terug op al deze familiedagen!

Iedere locatie werd in de basis hetzelfde ingevuld, maar toch had elke locatie haar eigen charmes.  Bij aankomst werd iedereen van harte welkom geheten door het ‘Blauwe Ontvangstduo’. Dit leuke duo maakte een gezellig praatje en zorgde voor een geweldige eerste indruk bij de bezoekers. Op verschillende locaties hadden we helaas minder geluk met het weer, want ja.. dat is het enige wat wij niet kunnen regelen. Maar ondanks het weer slaagde dit duo erin om iedereen veilig en droog te ontvangen en in de feeststemming te brengen.

Op de verschillende bedrijventerreinen gaven medewerkers vol trots verschillende interessante demonstraties. Daarnaast werden er verschillende workshops gehouden, zoals ‘Maak een handje van Beton’. De zelfgemaakte betonhandjes kunnen worden gebruikt als waxinelichthouder, plantenbakje of snoeppot. Zowel jong als oud was enthousiast over deze leuke doe-activiteit! De familieleden kregen een kijkje achter de schermen en werden over het hele bedrijventerrein meegenomen doormiddel van leuke puzzeltochten en leerzame quizjes. Tevens was er op één van de 7 locaties zelfs een treintje waar deelnemers konden instappen voor een rondleiding.

Rondlopende en zelfs -fietsende acts zorgden voor het muzikale vermaak en brachten de sfeer er goed in op het hele terrein. De allerkleinsten hadden ook niks te klagen, want voor hen was er ook genoeg te doen. Zo maakten de schminksters de mooiste creaties, liet de goochelaar iedereen verbazen met zijn goocheltrucs en werd er in het rond gesprongen op het springkussen. Maar ook de photobooth was erg populair, want wie wil nou niet een aandenken aan zo’n geweldige familiedag?

En nu hebben we het nog geen eens gehad over de catering! De broodjes hamburger gingen als warme broodjes over de toonbank, het Italiaanse schepijs was ondanks het regenachtige weer toch razend populair, de verse kibbeling en lekkerbekjes waren een verrukkelijk tussendoortje en de poffertjes waren bij jong en oud zeer geliefd. Iedereen probeerde ook nog ruimte over te houden voor heerlijke verse friet. Er was genoeg keuze voor zowel jong als oud.

We willen BTE Groep bedanken voor de mooie opdracht en fijne samenwerking.

Vastgelegde momenten

Voor de BTE Groep heeft Niquell in korte tijd zeven verschillende familiedagen georganiseerd op zeven verschillende locaties. Met aandacht voor de lokale wensen heeft Niquell, met een leuk en enthousiast team, het organiseren tot in de puntjes verzorgd. Hun team is flexibel, creatief, en weet waar ze het over heeft. Soms moesten op het laatste moment nog aanpassingen gedaan worden aan de invulling, maar ook dat was nooit teveel gevraagd. Dus Niquell, hartstikke bedankt voor deze leuke dagen en we hopen in de toekomst nog vaker te mogen samenwerken!

Geïnspireerd geraakt?
Neem contact op

Geïnspireerd geraakt?
Neem contact op

Maak een afspraak!

we nemen z.s.m. contact met je op

Aanmelden

(Gratis) Demo MEEPLE