Familiebedrijf Ter Stege viert 225-jarig jubileum met zomerfestival!

Begin 2023 kwamen we in contact met het Hoogeveense familiebedrijf Ter Stege Betonmallen en Specialisten. Zij hadden datzelfde jaar nog iets groots te vieren, namelijk hun 225-jarige jubileum. Medewerkers met partners en kinderen werden getrakteerd op een zomers festival waar voor alle leeftijden iets te beleven viel.

Voorafgaand aan het festival ontvingen de medewerkers en hun familie een festival polsbandje via de post. Met dit polsbandje kregen zij toegang tot het festivalterrein ‘Het Bovenveen’ in de bosrijke omgeving van Echten. Bij aankomst werden alle gasten gecontroleerd op een festivalbandje en hartelijk verwelkomd door niemand minder dan ‘Buurvrouw en Buurvrouw,’ ja, je leest het goed: de buurvrouwen van Buurman en Buurman. Deze hilarische act zorgde meteen voor een lach op ieders gezicht en de sfeer zat er meteen goed in.

De jongste festivalgangers vonden hun plezier bij de kidsclub, waar ze hun creativiteit de vrije loop konden laten. Vooral de glittertattoo’s vonden gretig aftrek en er werd veel plezier beleefd op het springkussen. De oudere kinderen en hun ouders raasden over de 22 meter lange stormbaan, durfden een potje jenga of diverse oud Hollandse spelletjes met elkaar te spelen, gingen de competitie aan ‘wie blijft het langste zitten’ bij de rodeostier, raceden over formule 1 circuits en waagden zich aan een avontuurlijke reis naar andere werelden dankzij de magie van virtual reality. Kortom voor ieder wat wils!

We weten allemaal: een festival is niet compleet zonder lekker eten. Foodtrucks sierden het terrein en serveerden beefburgers, Mexicaanse quesadilla’s, wraps, verse friet, poffertjes, ijsjes, mocktails en andere verfrissende drankjes.  

Door het zomerse weer werd er flink gesmeerd met zonnebrand en goed gehydrateerd met koude drankjes. Ook waren er extra schaduwplekken op het terrein gecreëerd en kon er op zitzakken en strandstoelen gerelaxt worden langs de grote vijver. Bij het sluiten van je ogen leek het zelfs even alsof je op een zonnige vakantiebestemming in het buitenland zat. Echt optimaal genieten dus! 

En o ja, wat is een festival zonder muziek? Coverband Karambam en een DJ zorgden voor perfecte deuntjes op de achtergrond, alle muziekstijlen kwamen deze dag aan bod. 

Bedankt voor de fantastische opdracht Ter Stege! Op naar de volgende mijlpaal

Vastgelegde momenten

📷: Met dank aan GDESIGN

Op het evenement zelf kun je echt gast zijn en genieten. Je kunt de organisatie ter plekke loslaten; want alles wordt geregeld.

Geïnspireerd geraakt?
Neem contact op

Geïnspireerd geraakt?
Neem contact op

Maak een afspraak!

we nemen z.s.m. contact met je op

Aanmelden

(Gratis) Demo MEEPLE