'ODG Experience'.

In juni 2022 werden de medewerkers van de Omgevingsdienst Groningen (ODG) getrakteerd op een onvergetelijke en zonnige medewerkersdag genaamd ‘ODG Experience’. Met trots kijken we terug op deze fantastische dag die we als organisatie mochten vormgeven. Het was een dag vol avontuur, plezier en samenhorigheid, waarbij de medewerkers werden meegenomen op een interactieve fietsroute langs het prachtige Drents Groningse Zuidlaardermeer.

Onze taak als organisatie was om ervoor te zorgen dat de medewerkers zich volledig konden focussen op het genieten van de dag, zonder zich zorgen te hoeven maken over praktische zaken. We hebben de fietsroute uitgestippeld en geprogrammeerd, fietsen geregeld, gezorgd voor de nodige catering om de energie op peil te houden en het evenement stijlvol aangekleed om een feestelijke sfeer te creëren.

Op de uitgestippelde route moesten de medewerkers regelmatig stoppen voor een leuke tussenstop. Zo moesten zij elkaar naar de overkant van het meer brengen met behulp van een pondje, konden zij op de foto gaan in de photobooth en genieten van diverse theateracts. Ook kregen de medewerkers verschillende opdrachten mee. Eén van de opdrachten was het verzamelen van afval op de route. Na afloop is er een kunstwerk gemaakt met het verzamelde afval. Bij de finish werden de medewerkers getrakteerd op een after party met muziek van een DJ. 

Bedankt voor de leuke en uitdagende opdracht Omgevingsdienst Groningen! 

Vastgelegde momenten

Geïnspireerd geraakt?
Neem contact op

Geïnspireerd geraakt?
Neem contact op

Maak een afspraak!

we nemen z.s.m. contact met je op

Aanmelden

(Gratis) Demo MEEPLE