Icare goes wild Festival!

Het was feest bij Icare, want ze vierden hun 12,5-jarig jubileum! Op 15 juni werden medewerkers verwelkomd op het Icare Goes Wild Festival bij locatie Bovenveen in Echten, een prachtige locatie in een bosrijke omgeving!  Een avond vol plezier, vermaak en gezelligheid stond op het programma. 

Op het festivalterrein was genoeg te beleven. Actievelingen konden zich uitleven met boksen, salsa dansen, beachvolleybal of een workshop djembé. Daarnaast werden angsten overwonnen en veel gelachen tijdens het berijden van de rodeostier.

Natuurlijk werd er ook aan de muzikale beleving gedacht. De medewerkers maakten een geweldige muzikale reis! Tijdens de karaoke-party zongen ze uit volle borst mee met favoriete nummers, zowel van nu als van vroeger. Partyband Keyz! en een DJ zorgden ervoor dat alle voetjes van de vloer kwamen in en rondom de muziektent. Wat een sfeer! In het idyllische tuinhuisje kwamen werd er uit volle borst meegezongen en gedanst met foute hits bij de silent disco.

De locatie bood ook de perfecte gelegenheid om even op adem te komen na alle festiviteiten. Er was genoeg tijd om in alle rust te genieten van de prachtige omgeving en het festival zelf. Gezellig samen met collega’s achterover hangen in strandstoelen of lekker ontspannen op zitzakken rondom de fraai verlichte vijver. Dit alles uiteraard onder het genot van lekkere hapjes en drankjes.

Niemand ging met lege handen naar huis, want de medewerkers konden prachtige aandenkens scoren. Ze konden onbeperkt foto’s maken bij de photobooth of een karikatuur tekening van hunzelf laten maken door een getalenteerde kunstenaar.

Icare is echt ‘wild’ gegaan en heeft samen met ons alles uit de kast gehaald om een mooi én uniek festival neer te zetten waaruit volop waardering sprak voor de medewerkers, en dat is goed gelukt!  

Bedankt voor de leuke opdracht Icare! 

Vastgelegde momenten

📷: Met dank aan Michael Steenbergen Videoproducties

Als iets goed bevalt, waarom zou je dan iets anders doen? Niquell organiseerde namelijk in 2022 de opening van een nieuw verpleeghuis in Beilen. We wisten dus wel dat we ook dit feest aan hen konden toevertrouwen. Aan creativiteit immers geen gebrek bij Niquell!

Geïnspireerd geraakt?
Neem contact op

Geïnspireerd geraakt?
Neem contact op

Maak een afspraak!

we nemen z.s.m. contact met je op

Aanmelden

(Gratis) Demo MEEPLE