Online evenementen zijn uitdagend, maar wij houden ervan!

Waar wij bij een live event (meer) te maken hebben met veiligheid(crowdmanagememt), logistieke planningen en vergunningen, hebben wij bij online events hele andere uitdagingen.

Zo hebben wij eens meegemaakt dat er tijdens een online uitzending de straat werd open gebroken en het bedrade internet wegviel. Gelukkig konden we op 4G verder uitzenden! Ook zijn wisselende wifi verbindingen bij deelnemers thuis en het behouden van de aandacht en betrokkenheid vele malen moeilijker.

Certe sloot het jaar af met online medewerkersbijeenkomst om hun nieuwe plannen te presenteren. Tijdens de livestream op ons platform MEEPLE was er vooraf nagedacht over voldoende interactie met de kijkers. Er was volop ruimte in het programma om prangende vragen te beantwoorden. Samen met Certe zijn we erin geslaagd om in korte tijd een prachtig evenement te organiseren. Onze dank gaat uit dan ook uit naar Certe voor de fijne samenwerking!

Meer weten over de voordelen van online events? Klik dan hier, want online events zijn echt duurzamer, toegankelijker en kostenbesparend. 

Vastgelegde momenten

Niquell heeft ons geholpen met het organiseren van een online medewerkersbijeenkomst. Alles tot in de puntjes geregeld! De samenwerking smaakt naar meer.

Geïnspireerd geraakt?
Neem contact op

Geïnspireerd geraakt?
Neem contact op

Maak een afspraak!

we nemen z.s.m. contact met je op

Aanmelden

(Gratis) Demo MEEPLE