Bork Groep opent deuren voor publiek!

In 2018 klopte Bork Groep voor de eerste keer bij ons aan om ‘Demolition Day’ te organiseren. Een mooi informatief evenement waar het grote publiek kennismaakt met de wereld van (circulair) slopen. Demolition Day is de nationale open dag van de sloop en asbestverwijdering. Deze eerste editie was een groot succes, vandaar dat het sloopbedrijf in 2020 én 2022 wederom bij ons aanklopte. 

De eerste editie vond plaats bij het voormalige Menso Alting College, een groot begrip in Hoogeveen en omstreken. Tig generaties hebben onderwijs gevolgd op deze middelbare school. Na een periode van leegstand, werd besloten dat het plaats moest maken voor nieuwbouwwoningen. Het publiek kreeg nog één keer de kans om de school te bezichtigen en oude herinneringen op te halen. Bork Groep uit Stuifzand kreeg de taak om deze school af te breken. Bezoekers van Demolition Day werden meegenomen in de processen van (circulair) slopen. Mensen waren erg geïnteresseerd en de opkomst was groot!

In 2020 stelde Bork Groep het Alfa-college als slooplocatie open, waar zowel deelsloop als totaalsloop van toepassing was. Hier kregen de bezoekers écht een kijkje in de wereld van circulariteit, duurzaamheid én vernieuwing. Echter vergde deze editie wat meer voorbereidingen ten opzichte van de editie in 2018 vanwege COVID. Zo werkten we deze keer met aanmeldingen en tijdsblokken. 

Demolition Day 2022 & 75-jarige jubileum

Het familiebedrijf heeft in 2021 mooi mijlpaal bereikt, namelijk een 75-jarig jubileum! Helaas kon er in dit jaar, wederom vanwege COVID, geen feest worden gegeven. Een jaar later heeft Bork Groep het feest ingehaald in combinatie met Demolition Day. Deze keer waren bezoekers en genodigden te gast bij de hoofdvestiging in het Drentse Stuifzand. 

Op vrijdag 16 september trapten we af met een relatie event. Na een plezierig ontvangst volgde een inhoudelijke presentatie over het familiebedrijf. Na afloop kregen de genodigden een rondleiding over het bedrijventerrein. De middag werd vervolgens afgesloten met een gezellige borrel waar geproost werd op het 75-jarige jubileum.

Aansluitend mochten wij op de zaterdag voor de derde keer op rij Demolition Day organiseren. Bijna 700 geïnteresseerden namen via een uitgestippelde route een kijkje achter de schermen bij het sloopbedrijf. Medewerkers van Bork Groep lieten vol trots hun werkzaamheden zien. Na afloop spraken we veel enthousiaste bezoekers. Na de open dag, was het ’s avonds tijd voor een personeelsfeest. Ruim 300 medewerkers dansten op de nummers van Partyband PRIME en zongen uitvolle borst mee met de enige echte Jannes. Er werd nog druk gefeest tot in de late uurtjes. 

Bedankt voor het vertrouwen in ons organisatietalent Bork Groep!

Vastgelegde momenten

In 2021 bestond de Bork Groep 75 jaar! In 2021 konden we dit niet vieren dus besloten we het op te schuiven naar 2022. September ’22 was het zover, een groot feest. Wij zijn goed in slopen/demonteren, Niquell is goed in het organiseren en ontzorgen van ons tijdens het feestweekend. Vrijdag een relatiemiddag, zaterdag een open dag op ons terrein en tot slot een personeelsfeest tot in de late uurtjes; Niquell was er het hele weekend. Wij kijken terug op een fantastisch weekend waarin Niquell haar belangrijke rol uitstekend heeft vervuld!

Geïnspireerd geraakt?
Neem contact op

Geïnspireerd geraakt?
Neem contact op

Maak een afspraak!

we nemen z.s.m. contact met je op

Aanmelden

(Gratis) Demo MEEPLE