Nieuwe zorglocatie in Beilen.

In oktober 2022 waren we te vinden in Beilen voor de feestelijke opening en de open dag van woonzorglocatie de Altingerhof.

De nieuwe woonzorglocatie werd op vrijdag 28 oktober officieel geopend door familie Schipper, bestaande uit 4 generaties. Zij kregen de eer om de allereerste boom te planten. Een leuk detail is dat mevrouw Schipper hier vroeger werkte als koffiedame en nu zelf één van de bewoners is. Inmiddels is haar kleindochter in haar voetsporen getreden en werkt daar nu met veel plezier.

Beide dagen konden genodigden en bezoekers het terrein verkennen door middel van rondleidingen en een puzzeltocht. Langs de looproute stonden verschillende cateringpunten met veel lekkers zoals versgebakken wafels, glühwein en warme chocolademelk. Voor de jongste bezoekers was er een ballonnenclown en schminkster aanwezig die beiden de mooiste creaties maakten. De open dag werd afgesloten door niemand minder dan Jannes, want bij zo’n feestelijk moment mag livemuziek natuurlijk niet ontbreken. Kortom, voor jong en oud een zeer geslaagd weekend!

Wij kijken terug op twee fantastische dagen en een fijne samenwerking met Icare en alle overige betrokkenen.

Vastgelegde momenten

📷: Met dank aan Aris Houwing

Geïnspireerd geraakt?
Neem contact op

Geïnspireerd geraakt?
Neem contact op

Maak een afspraak!

we nemen z.s.m. contact met je op

Aanmelden

(Gratis) Demo MEEPLE