Jubileumjaar zorgt voor festival op school!

Een jubileumjaar voor scholengemeenschap RSG Wolfsbos en dat moet natuurlijk groots gevierd worden! Daarom is het schoolterrein vanwege het 115 jaar bestaan omgetoverd tot een groot festivalterrein waar zo’n 1.600 leerlingen en docenten konden genieten van allerlei leuke activiteiten zoals lasergamen in de gymzaal, silent disco, touwtrekken, knuffelen van ezels en een spetterend optreden van TikTok Tammo.

Het nieuwe schooljaar 2022-2023 is nog maar net van start, de nieuwe brugklasleerlingen hebben hun plek gevonden, docenten zijn uit hun vakantiemodus en de examenleerlingen beseffen zich dat ze dit schooljaar eindexamen doen. En dan is daar, na veel geannuleerde activiteiten door het coronavirus, het spetterende Wolfsbos Festival! Bij het betreden van het terrein je ogen uitkijken en niet weten aan welke activiteit(en) je gaat deelnemen, gezellig feesten en gek doen met je klasgenoten en docenten, dat geeft het festival het beste weer. Het doel van het festival was verbinden en dat is zeer zeker gelukt!  

Op het festivalterrein waren ruim 20 activiteiten waar de leerlingen aan konden deelnemen. Zo werd de gymzaal omgetoverd tot een lasergame arena en op het grote grasveld konden leerlingen en docenten elkaar uitdagen voor een race op de stormbaan, losgaan tijdens de silent disco en hun kwaliteiten laten zien bij een groot aantal oud Hollandse spelletjes en de rodeo stier. Degenen die het even rustiger aan wilden doen konden met ezels knuffelen, een potje schaken of creatief aan de slag met het schilderen van dakpannen. Ook was er een photobooth om de feestelijke sfeer vast te leggen. Daar werd dan ook volop gebruik van gemaakt door de leerlingen.

Naast alle activiteiten was er ook volop muzikaal vermaak aanwezig. De schoolband bracht de sfeer er goed in en de DJ maakte iedereen aan het dansen op bekende nummers. De enige echte TikTok Tammo kreeg de eer om de allereerste editie van het festival af te sluiten, en met succes. Iedereen danste samen uitbundig op zijn muziek.

Met een afstreepkaart op zak kon er allerlei lekkers afgehaald worden bij de diverse foodtentjes, zoals een broodje beenham, pistolet pikante kip en een fresh lemonade. En op deze zonnige dag kon een heerlijke fruitsalade en een waterijsje natuurlijk niet ontbreken.

Uit de reacties na afloop bleek iedereen razend enthousiast over het schoolfestival. Er wordt zelfs hoop gevestigd op een volgende editie. Als organisatie kunnen wij geen mooier compliment krijgen.

Vastgelegde momenten

Samen met Niquell hebben we voor onze school een prachtig festival georganiseerd. Een festival waarbij alle leerlingen en medewerkers elkaar konden ontmoeten en deelnemen aan tal van activiteiten. Dans, schaken, oudhollandse spelen, optredens door eigen personeel en bekende artiesten, hindernisbanen, ezels knuffelen en vele andere activiteiten gecombineerd met lekker en gezond eten en drinken. Een supergezellig festival dat past bij ons onderwijs. Het was fijn samenwerken met het plezierige en kundige team van Niquell!

Geïnspireerd geraakt?
Neem contact op

Geïnspireerd geraakt?
Neem contact op

Maak een afspraak!

we nemen z.s.m. contact met je op

Aanmelden

(Gratis) Demo MEEPLE