Tijd om in het zonnetje gezet te worden!

Als blijk van waardering organiseerde Icare, in samenwerking met ons, een verzorgde middag voor haar vrijwilligers op de nationale dag van de vrijwilliger. Bij ontvangst werden de vrijwilligers middels een groot applause welkom geheten als helden door de lakeien. 

Er was echt voor iedereen wat te doen! Icare had namelijk een breed scala aan activiteiten in petto. Zo konden de vrijwilligers met elkaar de competitie aangaan tijdens de pubquiz, op de bowlingbaan of op de virtuele racebaan. Ruimte om te relaxen was er ook! Zo kon er ontspant worden in relax-ruimte waar heerlijke massages en pedi- en manicure op het programma stonden. 

Uiteraard ging niemand met lege handen naar huis, want de vrijwilligers konden prachtige aandenkens scoren. Ze konden onbeperkt foto’s maken bij de photobooth of een karikatuur tekening van hunzelf laten maken door een getalenteerde kunstenaar.

Bedankt voor de leuke opdracht en fijne samenwerking Icare! 

 

Vastgelegde momenten

📷: Met dank aan Maurice Vos

De uitnodiging voor het vrijwilligers-evenement van Icare was als een stralende beloning voor mijn inzet. Het voelde geweldig om te worden erkend en omringd te zijn door gelijkgestemde zielen die de kracht van vrijwilligerswerk begrijpen!

Geïnspireerd geraakt?
Neem contact op

Geïnspireerd geraakt?
Neem contact op

Maak een afspraak!

we nemen z.s.m. contact met je op

Aanmelden

(Gratis) Demo MEEPLE