Niquell Pro: Hét netwerk voor Marketing- en communicatieprofessionals

Alleen kom je ver, samem kom je verder!

Eerlijk is eerlijk, voor een dergelijk netwerk moet je al snel naar het midden of westen van het land. En dat terwijl we heel veel kennis en expertise in Noord Nederland hebben. Voor ons reden genoeg om te starten met Niquell Pro. Tijd dus om deze professionals te verbinden en het netwerk uit te breiden.

KENNIS DELEN
Wij merken dat er behoefte bestaat om kennis te delen en van elkaar te leren. Onze kennis delen we in ieder geval graag! En we zijn ervan overtuigd dat er veel meer Noordelijke professionals werkzaam zijn in de evenementen-, marketing- en communicatiebranche die dat ook met plezier willen doen.

Alleen kom je ver, samen kom je verder!

HALEN EN BRENGEN
De onderwerpen die tijdens de netwerkbijeenkomsten aan de orde komen zijn gevarieerd. ‘Van AI tot presenteren, van organiseren tot het schrijven van een goede tekst. Het is de bedoeling dat je niet alleen komt halen, maar ook komt brengen. Als deelnemer aan het netwerk, zijn ook jouw kennis en ervaring belangrijk’. We starten in 2024 met vier interessante netwerkbijeenkomsten die gaan plaatsvinden in onze creatieve ruimte op ons kantoor in Hoogeveen. Op 23 januari starten we met de 1e bijeenkomst die gaat over grenzen verleggen. Meld je aan en doe mee!

DOE MEE
Ben jij werkzaam in de evenementen-, marketing- en communicatiebranche en lijkt het je leuk om onderdeel uit te maken van een netwerk van gelijkgestemden? Wil je jouw kennis en ervaring delen en leren van anderen? Meld je dan aan bij Niquell Pro. Deelname is gratis; het kost je alleen tijd en inzet.  Je krijgt er een waardevol netwerk en kennis voor terug. En…je hoeft er niet meer voor naar de Randstad!  😉

Geïnspireerd geraakt?
Neem contact op

Geïnspireerd geraakt?
Neem contact op

Maak een afspraak!

we nemen z.s.m. contact met je op

Aanmelden

(Gratis) Demo MEEPLE