Tweede bijeenkomst: Niquell Pro

Sinds het begin van het jaar hebben wij ons eigen netwerk, genaamd Niquell Pro. Het is hét netwerk voor marketing- en communicatieprofessionals uit Noord-Nederland! Onlangs vond alweer de tweede bijeenkomst plaats.

Tijdens deze sessie onthulde Mathilde Lubbers, dagvoorzitter, presentator en presentatietrainer, de geheimen van ZELFverzekerd presenteren door inzicht te geven in het menselijk brein. Het cruciale punt is om te begrijpen wie je bent en wat je boodschap is, wat in de praktijk uitdagender blijkt dan gedacht. Met inspirerende voorbeelden verlieten we de bijeenkomst met versterkte presentatievaardigheden.

Ook maakten we kennis met onze acht stagiaires, die maar liefst 3 Walk & Dance to Fight Cancer evenementen organiseren in juni, met als doel geld in te zamelen voor kankeronderzoek onder jongvolwassenen. Het evenement zoekt nog deelnemers en sponsoren. In de zaal meldden enthousiastelingen zich aan met businessteams om samen geld in te zamelen voor het goede doel! Wie volgt hen en loopt mee in Assen, Emmen of Hoogeveen?

De volgende bijeenkomst van Niquell Pro vindt plaats op dinsdag 25 juni. Met elkaar maken we een inspiratiewandeling, waarbij onze zintuigen geprikkeld worden en we kennismaken met elkaar. Ben jij erbij? 

Geïnspireerd geraakt?
Neem contact op

Geïnspireerd geraakt?
Neem contact op

Maak een afspraak!

we nemen z.s.m. contact met je op

Aanmelden

(Gratis) Demo MEEPLE