Wij bouwen verder!

Vanwege corona stond bij veel organisaties alles even stil… maar gelukkig viel het bij ons mee. Voor ons waren de afgelopen twee jaren vooral een tijd van nieuwe dingen ontdekken en verder groeien in alle opzichten. Een andere manier van werken (online), nieuwe medewerkers, nieuwe klanten en het bedrijf gaat binnenkort ook verhuizen.

Er is veel veranderd in de afgelopen twee jaar. Fysieke evenementen waren door Corona niet mogelijk, maar daar hebben we snel in geschakeld en het online evenementenplatform MEEPLE geïntroduceerd. Alleen in het afgelopen jaar organiseerden we samen met onze collega’s uit België al meer dan 100 online en hybride evenementen voor veel nieuwe opdrachtgevers en oude bekenden. En nu we weer teruggaan naar het ‘normale’ leven merken we toch dat online evenementen wel een blijvertje zijn. Het brengt een andere dynamiek. Waar mensen voor een congres uit heel het land naar één plek moesten komen, kunnen ze nu de keuze maken of ze live of online aansluiten.

De toevoeging van deze dienst zorgde voor een hoge werkdruk. Daarom is ons team flink uitgebreid. Het team bestond al uit Monique Huizenga en Myrthe Strijker, de eigenaren en drijvende krachten van Niquell, en zij werden ondersteund door Rienk Kluiving, een creatieveling en vormgever. Daarnaast zijn er drie nieuwe gezichten binnen Niquell. Manon Roddenhof regelt alles op kantoor en onderhoudt de communicatie. Aron Jansen is op dit moment stagiair, maar blijft na zijn stage nog gezellig plakken en richt zich op de ondersteuning van evenementen en communicatie. En tot slot heeft Harry Weitering zich bij ons team gevoegd. Hij doet de acquisitie en is de netwerker van het team.

Wij zijn er klaar voor om met ons nieuwe team te gaan knallen. Er staan al veel mooie evenementen op de planning, zowel fysiek als online of hybride. Dus stilzitten is er, letterlijk en figuurlijk, niet bij, want we gaan binnenkort ook nog verhuizen naar een eigen pand aan de Stadterij in Hoogeveen.

Foto: Lyuda Stinissen

Geïnspireerd geraakt?
Neem contact op

Geïnspireerd geraakt?
Neem contact op

Maak een afspraak!

we nemen z.s.m. contact met je op

Aanmelden

(Gratis) Demo MEEPLE