2022, wat een jaar!

Het jaar begon onzeker, omdat we nog niet goed wisten welke kant het op zou gaan met de corona-epidemie. Online was de enige manier om je doelgroep te bereiken, dus zijn we volop gestart met de online evenementen via ons mooie en professionele MEEPLE Eventplatform. Iedere keer staan onze opdrachtgevers weer te kijken wat er allemaal mogelijk is. Het MEEPLE-platform wordt ook gebruikt door organisaties om hun ‘gewone’ terugkerende webinars op een aantrekkelijkere manier aan te bieden, die op elk moment van de dag te bezoeken zijn en dat alles in een beschermde online omgeving. Een mooie ontwikkeling die niet meer weg te denken is!

In het voorjaar ging het gelukkig weer de goede kant op en besloten opdrachtgevers om zoveel mogelijk live events van de afgelopen twee jaar in te halen en dat vanaf mei tot in het late najaar. Het was hard werken met korte voorbereidingstijden en tekorten en schaarste op de evenementenmarkt. Wanneer het ging om tenten, meubilair, techniek, catering en andere materialen moest je er snel bij zijn. In de meeste gevallen waren de materialen er wel, maar niet de mensen om het te leveren, op te bouwen of technisch te ondersteunen. Gelukkig werken we met een fijne groep meedenkende leveranciers, wat in tijden als deze heel waardevol is. En lukte het echt niet met onze leveranciers, dan schakelden we onze familie in om materialen op te halen met gehuurde aanhangers. Kortom, het was een flinke uitdaging maar met medewerking van veel mensen om ons heen is het allemaal gelukt!

De nieuwbouw van ons kantoor, ook een hele klus gezien alle tekorten en prijsstijgingen van bouwmaterialen. Inmiddels zijn we halve bouwvakkers en veel te weten gekomen over mantelbuizen, warmtepompen en zonnepanelen. Gelukkig lijkt het er op dat we medio februari de sleutel krijgen van een casco pand, dat we dan nog gaan inrichten. En dan… in het voorjaar een echte opening, eentje die we nu een keer voor ons zelf mogen organiseren.

2022, een jaar met pieken en, zoals dat bij het leven hoort, ook met dalen. Soms moet je afscheid nemen van mensen die je dierbaar zijn. Dan is het fijn dat je een team van collega’s om je heen hebt staan, die het werk van je overnemen en je weet dat alles ‘gewoon’ doorgaat.

Collega’s, opdrachtgevers, leveranciers en iedereen waarmee we samenwerken:
Bedankt voor een goed jaar vol uitdagingen en mooie momenten. We kijken uit naar 2023 waar weer veel nieuwe uitdagingen op ons staan te wachten. Met het vertrouwen in ons Niquell-team gaan we ook dat weer fixen!

Monique & Myrthe

Geïnspireerd geraakt?
Neem contact op

Geïnspireerd geraakt?
Neem contact op

Maak een afspraak!

we nemen z.s.m. contact met je op

Aanmelden

(Gratis) Demo MEEPLE